Kaptures Logo i grøn farve og uden baggrund.

For dig, der har ambitioner om vækst?

Kian der fortæller om Nextstep iværksætter forløb

NextStep Forløb - Iværksætter forløb for dig, der har ambitioner om vækst?

NextStep er et spændende iværksætterforløb igennem Iværksætterdanmark, hvor du kan opkvalificere dig med 1:1 sparring og tilskud til kompetenceudvikling indenfor de områder, du bokser med i din virksomhed.

Det er designet til at hjælpe iværksættere med at udvikle deres forretningsideer og få dem til at vokse. Det er et intensivt forløb, der typisk varer op til 2-4 måneder, og som tilbyder en række træningssessioner, mentorship, netværksmøder og andre aktiviteter, der skal støtte iværksættere i at opbygge og vækste deres virksomheder.

 

Forløbet er tilgængeligt gennem Iværksætterdanmark, og det tilbyder tilskud til kompetenceudvikling og 1:1 sparring til iværksættere, der har brug for hjælp til at løse de udfordringer, de står overfor i deres virksomheder. Målet med NextStep Forløb er at give iværksættere de værktøjer, de behøver for at skabe en vellykket og bæredygtig forretning.

Her kan du få op til 27.000 kr. I tilskud til skræddersyet privat rådgivning

Som iværksætter og virksomhedsejer er det ikke altid lige nemt at beslutte sig for, hvad man skal bruge sine hårdt tjente penge på. Skal det være på flere varer? Eller måske markedsføring? Det skal jo helst give resultater med det samme. 

Vi ser dog ofte virksomheder, hvor det har haft store konsekvenser for deres omsætning, hvis de ikke har formået at accellerere deres markedsføringsindsats i tide.

Den problematik kan et Iværksætterdanmarks NextStep-forløb hjælpe dig med at begrænse (eller måske helt undgå). De tilbyder at dække 75% af op til 27.000 kr. i tilskud til f.eks. rådgivning om digital markedsføring.

Forløbet kan være et kursusforløb hos privat udbyder, individuel kompetenceudvikling med en ekstern rådgiver eller nogle særligt tilrettelagt forløb for flere iværksættere. 

Lige nu er der pause i tildelingerne for virksomheder i Nirdjylland, men du kan stadig ansøge. Så kan du være heldig at komme med i en restpulje, der bliver åbnet den 1.- februar 

Krav og kriterier for deltagelse

Hvis du skal skal søge tilskuddet, så skal din virksomhed opfylde disse krav kriterier:

  • Have et dansk CVR-nummer, og være stiftet efter d. 30/8/2016
  • Have vækstambitioner på mindst 500.000 kr. i omsætning inden for max. 2 år
  • Du skal have interesse i at forløse eller styrke et grønt potentiale.
  • Du skal være klar til at stille skarpt på dine udfordringer og være villig til at investere tid i kompetenceudviklingen.

 

Ansøg her

 

Et skræddersyet forløb

Alt i alt kan skræddersyede kompetenceudviklingsforløb være en meget effektiv måde at udvikle dine færdigheder og kompetencer på, fordi de er målrettede, effektive, fleksible og kan tilpasses din læringsstil.

  1. De er målrettede: Et skræddersyet kompetenceudviklingsforløb er designet til at imødekomme dine specifikke behov og mål, så du får mest muligt ud af dine læringer.

  2. De er effektive: Fordi et skræddersyet kompetenceudviklingsforløb er målrettet, er det mere effektivt end et generelt forløb. Du vil opleve, at du lærer mere på kortere tid, fordi du fokuserer på de områder, der er relevante for dig.

  3. De er fleksible: Skræddersyede kompetenceudviklingsforløb kan tilpasses dine behov og dit tidsplan, så du kan få læringen ind i din dagligdag på en måde, der passer dig bedst.

  4. De kan tilpasses til din læringsstil: Et skræddersyet kompetenceudviklingsforløb kan også tilpasses din læringsstil, så du får mest muligt ud af dine læringer.

Vi er klar til at hjælpe, som din private rådgiver

Hvis du ansøger og får tildelt tilskuddet, kan du ansøge om at få hjælp og rådgivning til dine digitale projekter sammen med os. Vi kan hjælpe dig med rådgivning og hjælp indenfor digital markedsføring, hvor vi har stor erfaring med skræddersyede kompetenceudviklingsforløb, der giver dig muligheden for at styrke din online tilstedeværelse og skabe endnu bedre resultater i din forretning. 

 

Ansøg her

Læs også

Billedet til Kaptures blogpost omkring content.
Content

Hvad betyder content? Og hvorfor er det vigtig for din virksomhed? Vi kigger nærmere på hvad content er

Få mere viden