Kaptures Logo i grøn farve og uden baggrund.

Services

Hvad hjælper vi andre brands & webshops med?

Team Kapture

Certifikater

Kreativitet omsat til budskaber og visuelt indhold​

Video, der fanger opmærksomhed

Vi har taget al vores viden og data fra annoncering, blandet det med salgspsykologi og krydret det med knivskarp og actionskabende redigering.

Annoncering, der rammer rigtigt

Facebook, Instagram, TikTok, Google ads og Snapchat kan alle være meget dybe huller. Vi sørger for, dine penge ikke ender på bunden af dem, men i bunden af dit regnskab.

E-mail Marketing, der skaber salg

Personligt, aktuelt og automatisk. Vi rammer, med høj præcision, direkte ned foran dine kunder med indhold, tilbud og nyheder, de glæder sig til.

Hvordan arbejder vi med Online Markedsføring

Anders fra Kapture læser i en bog for Kian.
Hvorfor vælge Kapture?
Troværdighed

Vi har ikke binding eller procent af spend, da vi mener, det giver forkerte incitamenter i forhold til vores rolle.

Ærlighed

Vi fortæller dig sandheden omkring din performance og de resultater, vi skaber - uanset om de er fantastiske, gode eller dårlige.

Empati

Vi behandler dit markedsføringsbudget som om, det var vores egne penge.

Forståelse

Vi har haft indsigt i at sidde på den anden side af bordet, så vi har forståelse for dit synspunkt.

FAQ
Ofte stillede spørgsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Vise Anders og Kian fra Kapture.

Vi har ingen binding.
Vi tror på, at aftalen skal være gensidig og bygge på din tilfredshed! Ellers er det bedre, at du finder en anden samarbejdspartner.

Vi har ikke noget.
Typisk er der en del arbejde for os i opstarten af samarbejdet. Det er vores investering i samarbejdet. Derfor tager vi ikke noget for det, og vi starter alligevel aldrig en aftale, som vi ikke tror bliver langvarig.

Nej, men vi arbejder typisk med kunder, som får kunder gennem online salg eller leads. Det er både B2C- og B2B-virksomheder, som ønsker flere henvendelser eller salg, vi kan hjælpe!

Vi har ikke nogen standardpriser, da vi ikke tror, du skal bruge en standardløsning. Vores formål er altid at skabe mest mulig værdi for dig og din virksomhed. Derfor skræddersyer vi alle vores løsninger til dit behov.

Ja, det kan du. Vi kan både hjælpe med at lave video til din hjemmeside, dine sociale medier eller noget tredje. Men grundet vores viden fra annoncering, så har vi specialiseret i at lave video, der fanger opmærksomhed og konverterer kunden.

Vi laver både rådgivning og undervisning i markedsføring, annoncering og sociale medier.
Hvis du gerne selv vil styre din markedsføring eller har en medarbejder til det, så kan vi tilbyde både sparring og kompetenceudvikling.
Få tilskud gennem NextStep – se mere her

Annoncering på Facebook koster minimum 7 kr om dagen, men ellers kan du helt selv styre dit budget. 
Vores erfaringer er, at hvis du ønsker annoncering skal drive salg gennem din webshop. Så skal man bruge minimum kr. 5.000,- for, at få nok data igennem til det ikke er tilfældigheder der afgør resultaterne.

Det koster minimum 7kr. om dagen at annoncerer på Instagram. 
Det dog vigtigt, at man sætter et budget der passer med ens mål. Hvis du ønsker, at skabe mere omsætning gennem annoncering på Instagram. Så er vores erfaringer, at det ikke er realistisk, at lave langsigtede resultater med et budget på under 5.000kr. om måneden. 

Hvad er prisen på TikTok annoncering? 
Når man kører annoncering på TikTok, så er minimum budgettet 200kr. om dagen. Det er et månedligt budget på 6.000kr. 
Dette afholder mange fra, at teste kanalen af i deres marketingmix, men dette kan være en fordel. Det betyder nemlig, at der ikke er så meget konkurrence endnu.

Prisen på Email Marketing skal næsten ikke måles i kroner, men i timer, da det ofte er en tidsmæssig investering. 
Du har selvfølgelig nogle udgifter til dit email system, men prisen på MailChimp eller Klaviyo er ikke specielt stor. 
Det er klart, at det kan koste noget i konsulent timer, hvis du ikke selv vil lave opsætning, skrive nyhedsbreve eller andet.